Sloopwerken

Door professionals

Sloop van gebouwen van A tot Z door van der Heijden B.V.

Sloopwerken en Asbestverwijdering van der Heijden B.V. is gespecialiseerd in het professioneel slopen van gebouwen en renovatiesloop. Alle activiteiten worden ondernomen met onze eigen machines. We maken gebruik van moderne apparatuur die voldoet aan alle eisen. Denk hierbij aan kranen, containerwagens, verreikers en bobcat.

Wij verzorgen totaalsloop desgewenst van A tot Z. Dus inclusief werkzaamheden zoals asbestsanering, grondwerk en straatwerk. Of het nu gaat om woningen, bedrijfspanden, scholen, fabrieken of loodsen: wij verzorgen elke sloop vakkundig en veilig, ongeacht de omvang, bereikbaarheid en complexiteit van het project. Gebouwen worden eerst gestript en de bruikbare materialen worden uit de gebouwen gehaald en daarna wordt het gebouw handmatig en/of machinaal gesloopt.

Renovatiesloop: precisiewerk  

Renovatiesloop is precisiewerk. Sloopwerken en Asbestverwijdering van der Heijden B.V. begrijpt dat als geen ander. Als bijvoorbeeld vanuit een bestaande basis het gebouw een nieuwe functie krijgt, of een andere indeling is een goed uitgevoerde renovatiesloop essentieel. Vaak wordt er tijdens renovatiesloopwerkzaamheden gewoon doorgewerkt in het gebouw. Dat vraagt om een veilige, zorgvuldige en flexibele aanpak. Overdag, ’s avonds, ’s nachts of in het weekend; onze specialisten staan altijd met de juiste materialen klaar om de renovatiesloop van machines, ovens, vloeren, daken, muren met minimale overlast uit te voeren.