Over van der Heijden BV

Sloopwerken & asbestverwijdering

van der Heijden B.V.

Sloopwerken en Asbestverwijdering van der Heijden B.V. is opgericht in 1971 door Frans en Maria van der Heijden en sinds 2001 zijn Johan van der Heijden, Robert van Brussel en Marianne van Brussel van der Heijden de drijvende krachten. Ons bedrijf is gevestigd in Asten. Wij zijn gespecialiseerd in slopen, asbestsanering en de in- en verkoop van gebruikte bouwmaterialen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn voor van der Heijden B.V. twee belangrijke pijlers. Zo beschikt Sloopwerken en Asbestverwijdering van der Heijden B.V. over SC530-certificaat zodat wij zijn opgeleid tot ‘DAV’ (Deskundig Asbestverwijderaar) en een VCA*-certificaat. Zo garanderen wij maximale zekerheid voor onze opdrachtgevers.

Specialist in sloopwerken, asbestsanering & bouwmaterialen

Onze klanten zijn zeer uiteenlopend en omvatten gemeentes, woningbouwverenigingen, vastgoedbedrijven, particulieren maar ook de agrarische sector. Dankzij ons eigen moderne machinepark met onder meer kranen, containerwagens, bussen, deco-units, verreikers, bobcat enz. gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg!

Maak kennis met Sloopwerken en Asbestverwijdering van der Heijden B.V. en ervaar zelf onze professionaliteit!